Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Nog twee weken…

Door Jan: 28/10/08

De vertrekdatum is nu dichtbij. Bij allerlei bezigheden denk ik: dit is weer een laatste handeling voor mijn vertrek. Er beginnen zich in huis allerlei stapeltjes te vormen: documentatie, reisbescheiden, fietstassen, tent/slaapzak/matras, reserve onderdelen/gereedschap. Mijn must do-lijstje blijft soms nog even lang, want er gaan dingen af en er komen even snel weer dingen bij. Telkens ontdek je weer nieuwe dingen die gedaan of aangeschaft moeten worden. Mijn internationaal vaccinatie-paspoort heeft er weer drie stempels bij gekregen: voor rabies. De injecties ervoor zijn duur: 83 euro. Niet doen kan je nog meer ellende bezorgen, dus vooruit maar.  Soms maakt een zekere onrust zich van je meester, die alleen maar te bestrijden is door systematisch te werk te gaan. Agenda goed bijhouden, lijstjes afwerken. Heb inmiddels een titel bedacht voor mijn stukjes in de SOESTER COURANT : Ciclista en Patagonia. (Fietser in Patagonië). Dankzij mijn oudste schoonzoon kan ik nu eindelijk ook zelf foto’s versturen, al blijft het afwachten hoe dat gaat met Spaans op de beeldschermen aan de andere kant.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.