Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

10 oktober 2008

Vanaf vandaag is het nog een maand voor mijn vertek naar Zuid-Amerika. Met de voorbereidingen van mijn volgende tocht ben ik al weken bezig, maar nu gaat de kalender steeds zwaarder drukken.

De reis is al geboekt. Ook het verblijf in Buenos Aires bij aankomst en vertrek. Ook het transport naar het hotel, want met een fiets bij je is dat geen overbodige luxe. Bijna alles wat ik op het internet aan fietsverhalen over Argentinië en Chili heb kunnen vinden, heb ik gelezen. Foto’s en videofilmpjes bekeken, aantekeningen gemaakt.

Met mijn internationaal vaccinatieboekje naar de Travel Clinic in Hilversum geweest, waar ik alleen voor hondsdolheid gevaccineerd ben. Mijn fiets is bijna in orde. Nieuwe banden met een dikker profiel, een geheel nieuw voorwiel, verlichting, nieuwe ketting. Deze sloeg bij een proefritje over de tandraderen achter heen en die moeten nog even worden vervangen. De remblokjes kunnen nog wel even. Ik moet nog zorgen voor reserve-onderdelen.

Ik heb het gevoel dat al die verschillende voorbereidingswerkzaamheden nu naar elkaar toegebogen moeten worden. Tijd om de paklijst erbij te pakken!

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.