Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Villa Maria

Door Jan: 12/02/09

Na drie dagen fietsen via Villa Mercedes en Rio Cuarto aangekomen in Villa Maria. De tweede en derde dag “rielekst” getrapt met de wind mee. Daardoor was ik al vroeg in een hotel en had ik het gevoel er rustdagen bij te krijgen. De tocht ging door mais- en pindavelden die tot de horizon reiken. Gisteren was de hemel zonder wolken, eergisteren heb ik de lucht door de dag heen vele malen zien veranderen. Prachtig om naar te kijken. Na 5644 km heb ik dan mijn eerste lekke band (pinchazo, hier) gekregen. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe buitenband op het achterwiel te zetten, hoewel ik er nog veel verder mee had kunnen rijden. In het onschuldig ogende gras in de berm zitten kleine, gemene stekelbolletjes en die gingen door het loopvlak van de achterband heen. Nu rust ik weer even uit. Ik hoop dat de wind nog even mee zit, want de weg naar San Francisco zal wel 160 km worden. Met het passeren van de provinciegrens is de klok weer een uur vooruit gezet en dat is voordelig mocht ik later in de avond aankomen.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.