Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Hallo allemaal!

Door Jan: 18/05/08

Dit is de eerste stap (of, zo je wilt, pedaaltrap) van Jan Postema op het internet! Op deze website zal Jan verslag doen van zijn fietsreizen, en zijn kennis en ervaring op fietsgebied met je delen.

De foto in de kop van de site is weg 5/60 in Utah (VS) enkele tientallen kilometers voor de grens met Nevada.

De inhoudsopgave biedt een gevarieerd menu: reisverslagen, impressies, praktische zaken. Alle verband houdend met mijn fietstochten. De meeste heb ik gemaakt in de VS, waar ik in alle staten heb gefietst, Hawaii en Alaska uitgezonderd. Voorts in China, Polen, de Baltische Staten, Finland, Oekraïne, Zuid-Rusland, Argentinië, Chili en Uruguay.  Zes reizen staan afgedrukt in een zelf uitgegeven boekje DE SLEUTEL VAN TSJECHOV. Sommige stukken zijn ook verschenen in het tijdschrift DE WERELDFIETSER.

Tags:

1 commentaar

 1. Hallo Jan,
  Wel erg veel te lezen, zeg!
  Ik las over je in Broerstraat 5, dus toen moest ik even kijken – ‘even’!!! Nou gewoon, zoals te doen gebruikelijk: een heel stuk. Ik ben nog niet helemaal klaar, steeds maar weer een paar stukken. Je blijft een interessante man!
  Al het goede!
  Groeten,
  Louky

  Reactie by Louky — 3 juli 2016 14:50 @ 14:50

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.